Dosar de bine

Proiectul s-a născut din dorința de a fi alături și a-i susține pe cei care nu-și permit achiziționarea accesoriilor, aparatelor medicale și dispozitivelor necesare pentru a duce o viață cât mai aproape de normalitate, în urma diagnosticului de cancer, a tratamentului oncologic sau a dizabilității. Informarea, „traducerea” diagnosticului în limbajul bolnavului, îndrumarea către un traseu medical corect, navigarea  și ascultarea bolnavului, sunt forme de ajutor pe care le oferim gratuit familiei bolnavului, bolnavului și persoanelor cu dizabilități. 

Suntem dornici să facem bine și încercăm să îi ajutăm pe cei care ne caută. Îi ascultăm și căutăm soluții pentru problemele lor. 

Primim foarte multe solicitări de consiliere telefonică în diverse probleme medicale, atât în ceea ce privește traseul medical, cât și în ceea ce privește accesul la medicamente, servicii medicale sau de alt tip (servicii de recuperare motorie, fizioterapie, etc.). Încercăm să îi ajutăm pe toți cei care ne solicită ajutorul prin acțiuni concrete: oferirea de medicamente, alimentație specială (enterală și parenterală), dispozitive medicale (pungi colostomă, siringi pentru gastrostomă, pamperși, creme, soluții pentrru curățarea dispozitivelor, etc), participarea la grupuri de sprijin pentru consiliere psihologică și arterapie – în limita bugetului de care dispunem și a prezentării tuturor actelor medicale și de altă natură care să justifice solicitarea acestui suport.

Toți puteți face parte din acest „dosar”, pentru că acțiunile sunt făcute din banii din donații sau sponsorizari. 

Donează aici pentru a susține cât mai mulți bolnavi!

DONEAZĂ

Împreună, FACEM BINE!