ECHIPA

Suntem o mână de oameni care am pornit în 2017 pe un drum nou, mânaţi de o imensă dorință de a face bine, de a ne implica, de a sprijini, de a fi prezenți în viața persoanelor cu dizabilităţi si a persoanelor cu diagnostic oncologic. Pe acest drum ni s-au alăturat pe parcurs Oameni Buni: voluntari si donatori, toți împreună pentru aceeași misiune: sprijinirea persoanelor aflate în dificultate pentru a avea o viață normală în comunitate.

Alina

Președinte

Alina este omul acțiunii. Din totdeauna a avut un simt civic dezvoltat și a luptat pentru binele și dreptatea celui de lângă ea. În 2016 a fost diagnosticată cu cancer colorectal gradul IV. De-atunci luptă să schimbe perspectiva bolii oncologice. Toate proiectele și acțiunile desfășurate de Asociația Oameni Buni sunt de fapt soluțiile care au ajutat-o sa învingă cancerul.  Este o fire veselă și optimistă.

Iubește viața din toți porii ființei ei, sloganul care o definește: Trăiește clipa!

Vio

Vicepreședinte

După 18 ani în sistemul corporatist, Vio a simțit că este momentul unei schimbări, că poate face mai mult pentru cei din jur și astfel s-a dedicat cu totul asociației. Dorește să împărtășească din experiențele ei în lupta cu boala și să arate că poți lupta cu zâmbetul pe buze cu Oameni Buni alături de tine.

Vio este cea care trăiește fiecare moment cu bucurie și zâmbet, iubește călătoriile și concertele rock și crede cu tărie in “Puterea lui ÎMPREUNĂ!”