Frumusețea e în noi

Proiect derulat cu sprijinul Princessnailspa ,Lorina Codruța Olteanu și Manuela 

Prin acest proiect, dorim să încurajăm persoanele cu diagnostic oncologic și pe cele cu dizabilități, să pună preț pe ele, să scoată la lumină frumusețea interioară, să își acorde măcar o zi din lună pentru a se simți răsfățată fie la un centru nails spa, fie făcând un tratament facial sau efectuând un masaj de relaxare.

Foarte multă lume dorește să se implice în viața bolnavului de cancer, dar mulți nu știu cum și când. De aproape 2 ani venim în întâmpinarea acestora, dându-le posibilitatea să ofere un serviciu persoanelor care se confruntă cu un diagnostic oncologic. Acțiunii i-am spus „Frumusețea e în noi” pentru că în general după ce auzi un astfel de diagnostic, nu-ți mai prea „arde” să ai grijă la aspectul exterior și nici nu îți permiți, toți banii ducându-se pe investigații, medicamente, dispozitive, operații, tratamente s.a.m.d… Nu vrem să se considere un „lux” un masaj de relaxare sau o manichiură, un ten curat  sau un masaj la picioarele pe care nici nu ți le mai simți din cauza chimioterapiei, sau o vizită la un salon de coafură, pentru a fi tunsă „zero” pentru că nu vrei să vezi cum îți cade smocuri de păr… 

Până acum am ajutat câteva zeci de doamne prin aceste acțiuni și vom continua să o facem, cu atât mai mult cu cât numărul celor care își oferă serviciile, crește și astfel suntem tot mai aproape de țelul nostru de a avea o mare comunitate a oamenilor buni. Lista rămâne deschisă pentru toți cei care vor să se implice si să ofere servicii beneficiarilor noștri.  

Scrieți-ne povestea voastră prin mesaj pe facebook la postările premergătoare acestui proiect și puteți deveni „răsfățata” lunii:

Ne puteți contacta și direct AICI