POVESTEA NOASTRĂ

Povestea noastră a început încă din 2006 și a cunoscut suișuri și coborâșuri de-a lungul acestor peste 15 ani de activitate.

Începută cu un colectiv mic și entuziast, am crescut încet, încet devenind una dintre cele mai importante Unități Protejate din România.

Anul 2017, când modificarea legii 448 a dus practic la desființarea Unităților Protejate, a constituit un moment de cotitură în existența noastră. Am strâns rândurile, am rezistat și am păstrat majoritatea angajaților, cu sau fără dizabilități, tocmai pentru că în toți acești ani am încercat să oferim servicii și produse competitive, „concurându-ne” cu firmele din afara pieței de Economie Socială.

În plus am devenit mai puternici, ne-am perfecționat și ne-am implicat mai mult și pe partea proiectelor sociale (proiectele le găsiți în sectiunea social la Asociația Oameni Buni Social).

În ianuarie 2021, am reușit re-autorizarea ca și Unitate Protejată și am revenit în forța pe piața Economiei Sociale, cu produse și servicii competitive și foarte diverse.

Creștem ca și număr de angajați, ca și produse oferite de la luna la luna și datorită vouă, partenerilor noștri, o să putem să schimbăm mentalități!

Secția AZ din cadrul Asociației Oameni Buni este autorizată ca și Unitate Protejată conform legii 448/2006.

Mulțumim tuturor partenerilor vechi și noi pentru că ne sprijiniți în toate proiectele noastre!