Termeni si condiții

Pentru utilizarea acestui site este necesară citirea și acceptarea în totalitate a acestor termeni și condiții. Vizitarea în continuare a acestui site presupune acceptarea integrală a acestor termeni și condiții de utilizare a site-ului www.asociatiaoamenibuni.ro

Acest site aparține Asociației Oameni Buni. Toate informațiile din acest site sunt considerate informații publice și vor fi tratate ca atare.

Asociația OAMENI BUNI deține toate drepturile de proprietate intelectuala (inclusiv drepturile asupra bazei de date) privind mărcile comerciale, mărcile de servicii, logo-urile si toate celelalte materiale prezentate in acest site.

Asociația OAMENI BUNI depune toate eforturile pentru a prezenta in mod cat mai clar si concis toate informațiile din acest site. Cu toate acestea, Asociația OAMENI BUNI nu este si nu va fi legal responsabila, sub nici o circumstanță, pentru nici o inadvertenta ori descriere eronata a informațiilor prezentate in acest site.

Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a conținutului materialelor prezentate pe acest site, de către orice persoana, fără acordul scris prealabil a Asociația Oameni Buni.

Nici unul dintre materialele prezentate pe acest site nu constituie o oferta ferma de a contracta, cu atât mai mult ele nu se constituie ca o oferta de vânzare -cumpărare a vreunui instrument financiar ori produs.

Orice încercare de orice natura de modificare a imaginii si informațiilor din prezentul site, cu excepția deținătorului sau legal – da dreptul unilateral si neechivoc ca Asociația OAMENI BUNI să facă uz de toate prerogativele sale de a se adresa instanțelor legal competente pentru sancționarea acestui fapt.

Conținutul website-lui www.asociatiaoamenibuni.ro este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate Asociației Oameni Buni. Toate materialele (incluzând, fără limitări, toate articolele, textele, imaginile, logo-urile si design-ul) conținute in acest site se află sub protecția legilor dreptului de autor. Acestea pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fără acordul scris al Asociației Oameni Buni.

Este interzisa modificarea conținutului acestor pagini, precum si copierea, distribuirea, transmiterea, publicarea, reproducerea, realizarea de creații derivate din orice informație sau serviciu obținut de pe sau prin intermediul site-ului. Este posibila in schimb descărcarea sau copierea materialelor specifice disponibile în acest sens. Fiind destinate exclusiv scopurilor personale, non-comerciale, utilizarea lor in scopuri comerciale este interzisa.

Pentru orice întrebare sau cerere de utilizare a materialelor de pe acest website, ne puteți contacta la: proiecte@asociatiaoamenibuni.ro

Asociația Oameni Buni este înregistrată în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor cu nr. 163/2012 ş

Codul fiscal:  RO30832678

Adresa : Cluj-Napoca, str. Decebal nr.22-24, județul Cluj

Telefon : 0748 197 888